AJFF HALDEN

Stiftet 1938 - Tilsluttet NJFF

Vellykket Sjø-ørretkonkurranse

  • PDF

71 påmeldte,strålende vær,god stemning og stor ørret. Det er slik vi kan beskrive denne flotte dagen på Ystehede.


Allerede klokken 8 kom de første fiskerene til Ystehede, og det kom bare fler og fler. Det kom fiskere fra både Mysen, Rakkestad, Sarpsborg og Moss. Vi ble mildt sagt overrasket da vi før start hadde over 40 påmeldte. Til slutt kunne vi telle hele 71stk påmeldte ivrige fiskere. Både store og små.

En av de første som var på plass denne morgenen var Stian Svang. En ivrig gutt som var tidlig ute for å få fisket mest mulig før han måtte dra avgårde i selskap. Før han måtte dra, rakk han å hale i land dagens første fisk. En sjøørret på hele 55cm. "Den satt på første kastet", gliste han bredt :)

 

Det ble kastet både sluk og flue i fjorden denne dagen, og de fleste fisket omkring Skriverøya. På vel-plassen var det grilling og kiosk, og både fiskere og andre turgåere tok turen innom kiosken for pølse,kaffe og kake. I alt var det nok over 130stk som var innom oss.

Når klokken nærmet seg 17.00 og konkurransen skulle avsluttes kom det flere inn til oss med bilder av fisk, og det ble klart at vi hadde vinnere i alle 3 klassene. Senior,junior og dameklassen. Mange hadde fått fisk som var under minstemål også, som fikk svømme videre.

Stian Svang som fikk den første fisken denne dagen, fikk også den største. Han vant dermed både juniorklassen og for største fisk totalt. 55cm lang sjøørret. Desverre kunne ikke Stian delta på premieutdelingen, men vi har hørt at han ble strålende fornøyd med premien. En ny fluestang med snelle,line og backing. Han fikk også slukboks med sluker,termos,lue,kniv og kikkert.

I seniorklassen vant Thomas Wister med en sjøørret på 52cm. Han vant en Streamstix to-hånds fluestang,samt weekendkort i berbyelva,og gavekort fra Grensen pub.

I dameklassen vant Linda Hult med en sjøørret på 40cm. Hun fikk en Haspelstang med snelle,samt slukboks med sluker og gavekort fra bryggerhuset.

Vi i fiskeutvalget er meget fornøyd med hele arrangementet, og dere skal ikke se bort ifra at det blir konkurranse neste år også!

Takk til alle som bidro til å gjøre arrangementet til en flott dag!

Takk også til de som bidro med de flotte premiene til konkurransen:

M&M Fiske,Fiske og Friluft,Gilstedt v/parken, Trolling.no(Larvik fiskesport), Fiskeihalden.net, Nutte, Elveutvalget AJFF Halden,Rema 1000 Nesodden,Børkes bakeri...

{jcomments on}

Sist oppdatert mandag 03. mai 2010 12:53

You are here Fiske Vellykket Sjø-ørretkonkurranse